Tutorial instalare plugin IETAB pe Mozilla :

Daca vrei sa te uiti la canale tv online cu pluginul SOPCAST in Mozilla Firefox, trebuie sa instalezi o extensie numita "IETAB". Aceasta extensie permite integrarea motorului de interpretare Internet Explorer in Mozilla Firefox.

Pasul 1

Instaleaza extensia "IE Tab" (click pe imaginea de sus si alegi mozilla) .

Daca iti apare in partea de sus un mesaj, click pe butonul "Permite", pentru a permite instalarea extensiei.

Dupa ce ai permis instalarea, iti va aparea o mica fereastra cu un mesaj de confirmare. Click pe "Instaleaza acum" si asteapta finalizarea instalarii. Dupa instalare va trebui sa repornesti Firefox-ul.

Pasul 2

Pentru a putea utiliza extensia trebuie sa faci urmatorul lucru:

Acceseaza "Vizualizare" din meniul de sus al Firefox-ului, apoi "Bara de unelete" si click pe "Personalizeaza".

In lista cu iconite ce s-a deschis, vei gasi la sfarsit extensia "IE Tab". Tine click stanga apasat pe ea si mut-o in partea stanga a barei de adresa a Firefox-ului.

Atunci cand vei dori sa vizionezi un canal Tv online prin SopCast, tot ce trebuie sa faci este sa activezi extensia "IE Tab". Pentru activarea sau deazctivarea extensiei, nu trebuie dacat sa dai click pe iconita.

Vizionare placuta!


Tutorial instalare plugin IETAB pe CHROME :

Daca vrei sa te uiti la canale tv online cu pluginul SOPCAST in Google Chrome, trebuie sa instalezi o extensie numita "IETAB". Aceasta extensie permite integrarea motorului de interpretare Internet Explorer in Google Chrome.

Pasul 1

Instaleaza extensia "IE Tab" (click pe imaginea de sus si alegi chrome) .

Pentru a instala extensia, click pe butonul "ADAUG. IN CHROME". Dupa ce ai dat click, iti va aparea un mesaj de confirmare. Click "Instalati" pentru finalizarea instalarii.

Pasul 2

Atunci cand vei dori sa vizionezi un canal tv online prin SopCast, tot ce trebuie sa faci este sa activezi extensia "IE Tab". Pentru a activa extensia click pe iconita ei din partea de sus a Chrome-ului.

Vizionare placuta!

BACK